Sardalleida

Vilanova de Bellpuig tanca l'agenda dels aplecs de la sardana

Vilanova de Bellpuig tanca l
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Homenatge als sardanistes olímpics

Vilanova de Bellpuig celebra aquest diumenge 2 d'octubre la trenta-cinquena edició de l'Aplec de la Sardana. Una edició molt especial amb un programa complet per a totes les edats sardanistes i amb importants reconeixements. També l'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig, organitzadora de l'aplec a preparat un concurs de dibuix per a nenes i nens.

La trobada s'iniciarà a 2/4 de 6 de la tarda amb tot un seguit de jocs i activitats encarats al públic més petit. Seguirà a 2/4 de 7 de la tarda amb la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Jovenívola d'Agramunt.

L'organització ha preparat un complet programa que contempla una exhibició de les colles sardanistes locals, un galop esbojarrat i una exposició fotogràfica. Segurament , un dels moments més emotius de la vetllada serà l'homenatge als sardanistes olímpics de Vilanova de Bellpuig amb motiu de la celebració del trentè aniversari dels jocs olímpics de Barcelona.

La sardana que van ballar els sardanistes en l'acte inaugural dels jocs olímpics de Barcelona l'any 1992 va ser "Benvinguts" del compositor Joan Lluís Moraleda i Perxachs amb lletra de Lluís Serrahima i Villavecchia i interpretada per Montserrat Caballé i Josep Carreras.

L'organització oferirà a tots als assistents a la trobada sardanista, servei de bar, xocolata  desfeta i coc i entrepans. Tancarà la festa la tradicional sardana de germanor i l'aplec s'acomiadarà amb un sorbet de crema catalana i sucs, gentilesa d'una empresa local.

L'aplec de la sardana compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA