Sardalleida

Ballada de sardanes en el Castell del Remei

Ballada de sardanes en el Castell del Remei
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Matinal d'activitats en el marc de la Festa Major

El diumenge 9 d'octubre, el Castell del Remei celebra la seva festa Major amb un ampli programa d'activitats lúdiques i culturals que inclouen una ballada de sardanes a les 12 del migdia a càrrec de la Cobla Tàrrega en l'esplanada davant l'edifici principal.

Les activitats estan previstes que s'inicien a les 10 del matí amb el tradicional toc inicial de sirena. Al llarg de la matinal els visitants podran gaudir d'un mercat de productes artesans i de proximitat, passejada amb carruatge de cavalls, jocs infantils, servei de bar, exposicions altres activitats. El pregó de les festes anirà a càrrec de Lluïsa Pla Toldrà, doctora en Història i experta en la casa Girona, una de les més importants nissagues familiars de Catalunya.

La Festa Major del Castell del Remei, segons la història publicada en la seva pàgina web, "neix de la voluntat popular de la comunitat rural que habitava la colònia agrícola, tradició que es manté fins als nostres dies". La festa clourà amb el tradicional toc final de sirena.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA