Sardalleida

Setze colles sardanistes participaran en el concurs de Bellvís

Setze colles sardanistes participaran en el concurs de Bellvís
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Penúltim concurs de la temporada

La Plaça de la Verge de les Sogues de Bellvís tornarà a ser la seu del concurs de colles sardanistes que se celebrarà en la vila el diumenge 30 d'octubre a 2/4 de 12 del migdia amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt en la part musical. El concurs de Bellvís, puntuable pel 47è. Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma organitzat per l'Acstell. 

Un total de setze colles s'han inscrit en el concurs de Bellvís, en les diferents categories en què s'estructura. En la categoria dels més petits, els Alevins, hi concursaran els "Dimoniets" de Lleida, "La Guineu Saltirona" de Vilanova de Bellpuig i "L'Escola Joaquim Palacín" de Bellvís. Aquest grup de nenes i nens de 6è de primària de l'escola de  Bellvís, han fet els tallers del Saltem i Ballem, ja en el mes de setembre per poder participar en el concurs de colles el qual s'inclou en el programa d'actes que s'organitzen amb motiu de la Festa Major.

En categoria Infantils s'han inscrit les colles "Demà Jovencells" de Cervera, "Escarlata" de Lleida i "Noves Branques" de Vilanova de Bellpuig. "Guspira" del Grup Sardanista Montserrat de Lleida, participa en categoria Juvenil i el Grup Sardanista de Balafia de Lleida i Dansaires del Pi d'Alpicat hi participen fora de concurs.

En categoria Gran, les colles sardanistes; "Estol-Espígol" d'Agramunt, "Brut Natura" de les Borges Blanques, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Dolç Infern" de Lleida, "Somnis del Pla" de Mollerussa i "Xalem" de Bellvís com amfitriona del Concurs.

Com a novetat per aquesta edició el concurs avança mitja hora el inici, a 2/4 de 12 del migdia, i l'organització oferirà coca i xocolata a tots els assistents.

Les colles sardanistes participants es disputaran els penúltims punts en joc del campionat, ja que el pròxim, en la ciutat de Balaguer, tancarà aquesta 47a edició. El concurs de Bellvís és organitzat per l'Agrupació Sardanista de Bellvís i la Colla xalem amb el suport de l'Ajuntament de la Vila i la col·laboració de l'Acstell i la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA