Sardalleida

15 sardanes opten al premi de composició d'Agramunt

15 sardanes opten al premi de composició d
Autoria imatge: Ajuntament Agramunt. Premis 2021

El premi es lliurarà en el transcurs del tradicional concert de Santa Cecília

El passat 15 de setembre va finalitzar el termini de presentació de les obres que participen en el 2n. Concurs de Composició de Sardana organitzat per l'Ajuntament d'Agramunt i l'Escola Municipal de Música de la població.

El jurat del concurs es va reunir el dimarts 11 d'octubre per fer una primera avaluació de les quinze obres presentades, i en la següent trobada que es va celebrar el dilluns 17 d'octubre es van escollir les dues obres finalistes. Segons l'organització el divendres 21 es publicaran els finalistes, i el 27 de novembre es donaran a conèixer els guanyadors en el tradicional concert de Santa Cecília que organitza l'Escola de Música.

El programa del concert es divideix en dues parts, una primera en la qual es farà el lliurament del concurs de composició adreçat als alumnes de l'Escola de Música i una segona part amb la proclamació els guanyadors d'aquest 2n concurs de composició de sardana. La cobla Jovenívola interpretarà les dues sardanes finalistes i després s'anunciaran els noms dels guanyadors. Tancarà l'acte una mitja ballada de sardanes en la Plaça del Mercadal a càrrec de la cobla de l'escola.

El concurs està dotat amb un primer premi per valor de 1.000 € a la persona que el jurat consideri que ha presentat la millor composició i un segon amb 500 €.

El jurat es reserva el dret de declarar desert el premi en cas de considerar que cap de les obres presentades compleix els requisits d'un premi professional de composició de sardana.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA