Sardalleida

Es donen a conèixer les finalistes del concurs de composició d'Agramunt

Es donen a conèixer les finalistes del concurs de composició d
Autoria imatge: Escola de Música d'Agramunt. Edició 2021

Tres composicions finalistes entre les quinze presentades


Segon informa l'Ajuntament d'Agramunt i l'organització del 2n Concurs de Composició de Sardana d'Agramunt el jurat ha escollit com a finalistes les obres; "Màgia", "Gina" i "Agro Muntis".

La selecció s'ha fet entre les 15 sardanes rebudes i les obres guanyadores es donaran a conèixer el pròxim 27 de novembre, en un acte que tindrà lloc al Teatre Casal Agramuntí a les 12 del migdia.

El primer premi del concurs, convocat per l'Escola Municipal de Música d'Agramunt i l'Ajuntament, està dotat amb 1.000 euros i, enguany, s'entregarà un segon premi, de 500 euros, patrocinat pel Consell Regulador de la IGP Torró d'Agramunt.

El jurat ha destacat la qualitat de les obres presentades i la gran dificultat que a l'hora de fer la selecció. Han volgut posar en valor la varietat, els diferents estils i la riquesa de les propostes. També el fet que s'han rebut sardanes de plaça i sardanes de concert. 

Durant l'acte d'entrega de premis, la Cobla Jovenívola d'Agramunt interpretarà les tres peces finalistes i també s'entregaran els premis del 4t Concurs Musical de Santa Cecília, dirigit als alumnes de l'EMMA. Amb aquestes iniciatives s'intenta fomentar no només l'estudi sinó també la creació musical.

En finalitzar l'entrega de premis, la Cobla de l'EMMA interpretarà mitja ballada de sardanes a la plaça del Mercadal.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA