Sardalleida

Saltem i Ballem cerca monitores i monitors per a colles de sardana esportiva

Saltem i Ballem cerca monitores i monitors per a colles de sardana esportiva
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Campanya per a constituir un grup de monitors especialitzats en conduir colles sardanistes

Un dels principals objectius de l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Comarques Lleidatanes (Acstell) és el foment de les colles de competició i cercar tots els camins per aconseguir augmentar el nombre de colles sardanistes participants en el Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Ponent en totes les categories.

Per aquest motiu, i amb el suport del Saltem i Ballem, branca de l'ensenyament de la sardana de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, s'engega una campanya per formar nous monitors enfocats a fomentar la creació de colles sardanistes de competició, o com es comença a denominar "sardanaesportiva". 

Saltem i Ballem està creant un grup de persones qualificades en diferents àmbits sardanistes, sardana de lluïment, ritme, gestió de grup i altres disciplines per dur a terme un curs formatiu per aquests nous monitors. 

El termini d'inscripció és el diumenge 11 de desembre. Els interessats i interessades han d'omplir un formulari que trobaran en la pàgina web del Saltem i Ballem (saltemiballem.sardalleida.cat) on també podran consultar amb deteniment les bases de la convocatòria. 

Els requisits per participar en el curs de formació, la disponibilitat horària, ser major de 18 i ser una persona responsable i dinàmica. Des de l'organització valoraran el fet de ser monitor o monitora de sardanes acreditats per la Federació Sardanista, haver estat o ser dansaire en actiu d'alguna colla sardanista, saber contar i repartir i disposar del carnet de conduir.

Les principals tasques a desenvolupar pels futurs monitors seran; monitor de colla sardanista, motivar als dansaires, conduir els assajos de la colla, acompanyar-los als concursos en els quals participin i estar en contacte amb la Federació i els organitzadors locals.

Els monitors es donaran d'alta en la Seguretat Social el temps que prestin el servei i rebran tot l'assessorament necessari per desplegar la seva tasca de part de la Federació, de l'Acstell i del Saltem i Ballem.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA