Sardalleida

"Dimoniets" es proclamen campions de Catalunya en Punts Lliures

"Dimoniets" es proclamen campions de Catalunya en Punts Lliures
Autoria imatge: Josep Blasi

Balaguer va acollir la cita sardanista en el marc de la capitalitat

La colla sardanista "Dimoniets" del Grup Sardanista Montserrat de Lleida es va proclamar campiona en la modalitat de Punts Lliures en categoria Infantil en el Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat d'interpretar la sardana, celebrat en el pavelló 1 d'octubre el diumenge 27 de novembre.

"Dimoniets" es va imposar a les colles infantils "Trapelles" de Sabadell i "Xiroia" de Barcelona. Aquest triomf és el fruit d'un gran treball dels joves dansaires i monitors i un molt merescut premi a la trajectòria de les nenes i nens de la colla al llarg de tot l'any. 

"Escarlata" i "Guspira" en Juvenils, "Dolç Infern" en Grans i "Somnis del Pla" en Veterans van ser la resta de colles lleidatanes participants en el campionat. A banda dels més que previsibles resultats, les colles lleidatanes van demostrar al nombrós públic assistent l'alt nivell en quÈ es troba el món de colla a Ponent i en aquesta difícil i arriscada modalitat.

En categoria Veterans el triomf va ser per "Aires Gironis" de Girona, en Grans per "Mirant al Cel" de Sabadell i "Cabirols" també de Sabadell en Juvenils.

La pròxima edició del Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Ponent, la 48a, s'iniciarà a la vila de Ponts el 19 de febrer de 2023.
VÍDEO RELACIONAT0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA