Sardalleida

Primer aplec de la sardana a Artesa de Segre

Primer aplec de la sardana a Artesa de Segre
Autoria imatge: Amics de la Sardana d'Artesa de Segre

L'agenda d'aplecs de la sardana tanca amb vint-i-tres trobades sardanistes aquest 2022

Artesa de Segre celebrarà el diumenge 11 de desembre la primera edició de l'Aplec de la Sardana a la vila. La trobada s'iniciarà a 2/4 de 5 de la tarda en el Pavelló Poliesportiu i comptarà amb les cobles La Principal de Llobregat i Marinada.

Amb un programa amb un total de disset sardanes, l'organització oferirà coca i mistela per a tots els assistents i servei de bar.

El repertori inclou un ampli repertori de sardanes de diferents èpoques, estils i compositors. Els sardanistes gaudiran ballant; "Roses de tardor" de Fèlix Martínez i Comín; "Palafrugell i Tamariu" de Conrad Saló, "35 estius" de Pitu Chamorro, "Verdú a Sant Pere Claver" de  Josep Coll, "Anella banyolina" de Jordi Molina, "Niu d'amor" de Ricard Viladesau, "Les Borges Blanques, Ciutat Pubilla" de Lluís Lloansi, "Essència d'aplec" d'Enric Ortí i "l'Aplec Jove" de Jordi Molina entre altres.

Amb aquest nou aplec de la sardana a Artesa de Segre la demarcació de Lleida tanca l'agenda amb un total de vint-i-tres manifestacions sardanistes d'aquestes característiques. Com s'ha informat anteriorment, a mitjan desembre la junta de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes donarà a conèixer l'agenda per aquest any 2023.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA