Sardalleida

Verge del Miracle participa en la 5a Gala Adifolk

Verge del Miracle participa en la 5a Gala Adifolk
Autoria imatge: Verge del Miracle

La Gala es va celebrar en el Teatre Municipal de Balaguer

El passat dissabte 26 de novembre el Teatre Municipal de Balaguer va acollir la 5a Gala de l'Any de l'entitat Adifolk (Associació per a la difusió del folklore).

La colla sardanista "Verge del Miracle de Balaguer va participar en la Gala amb representació del món sardanista. Les altes entitats culturals presents en la gala van ser; Capgròs Folk · Adifolk, Pubillatge de Catalunya · Nacional 2022, Colla Gegantera i Grallera de Balaguer, Esbart Dansaire Sícoris "Ballet ciutat de Lleida", les entitats balaguerines, Colla bastonera del Casal Pere III, Harpia i Associació Cultural de Diables  "Bèsties Feréstegues", Grup de música folk Ksonronda i  Oyuna Baturova, veu d'Adifolk.

La Gala s'inicià a les 6 de la tarda amb l'espectacle de cultura popular, el resum de les activitats de l'any, el lliurament de premis Adifolk 2022 i la proclamació de la ciutat austríaca de Villach com a seu del 35è Aplec Internacional 2023.

Les entitats premiades van ser La Colla de Gitanes de Parets, la Federació Catalana d'Entitats Corals i el Grup de Sardanistes de Girona.

L'objectiu fonamental de l'entitat és potenciar i dinamitzar la cultura popular del nostre país i també donar a conèixer a Catalunya el folklore d'altres indrets del món, mitjançant diferents intercanvis culturals.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA