Sardalleida

Lliuren els premis del segon concurs de composició d'Agramunt

Lliuren els premis del segon concurs de composició d
Autoria imatge: Ajuntament d'Agramunt

Xavier Ventosa amb "Agro muntis" s'endú el primer premi

Aquest diumenge 27 de novembre es va celebrar el lliurament dels premis del 2n Concurs de Composició de Sardanes d'Agramunt. L'acte coincideix amb la celebració de la festa de Santa Cecília i va dur a terme en el Teatre Casal Agramuntí amb la participació de la Cobla Jovenívola d'Agramunt, la qual va interpretar la sardana guanyadora i les finalistes.

"Agro muntis" del jove compositor Xavier Ventosa Molner, natural de Cardona, ha estat la composició guanyadora d'aquesta edició i s'endú un premi de 1.000 €. El compositor barceloní Lluís Alcalà amb la sardana "Gina" obté el segon premi dotat amb 500 € i Aurora Vizentini, de Perpinyà, amb la sardana "Màgia" va ser la tercera finalista.

Aquesta edició el concurs ha comptat amb el patrocini del Consell Regulador de la IGP Torró d'Agramunt, fet que ha permès dotar econòmicament el segon premi.

En el transcurs de l'acte, també es van lliurar els premis del 4t. Concurs Musical de Santa Cecília encarat als alumnes de l'escola de música d'Agramunt. Com a punt final, la cobla formada per alumnes de l'escola de música han estat els protagonistes de la mitja ballada de sardanes a la Plaça Mercadal.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA