Sardalleida

Excel·lents resultats en la modalitat de sardana revessa del Grup Sardanista Montserrat

Excel·lents resultats en la modalitat de sardana revessa del Grup Sardanista Montserrat
Autoria imatge: Joana, Roger i Emma. GS Montserrat

Roger Buchaca es proclama campió de Catalunya en individual i en categoria juvenil

El Grup Sardanista Montserrat de Lleida també ha aconseguit uns resultats excel·lents en la modalitat de sardana revessa del campionat de Catalunya tant en la modalitat per colles sardanistes com en l'individual.

En el Campionat de Catalunya Individual de sardana revessa, Roger Buchaca, sardanista del grup, assolir el primer lloc de la classificació en categoria Juvenil i Joana Berenguer, també del GS Montserrat, obtenir el subcampionat. 

Un fet a destacar és que en aquesta categoria juvenil de la modalitat individual el gran nombre de participants són de Lleida i Cervera i tan sols un sol participant de la vila d'Olot, fet que demostra l'interès d'aquesta modalitat de sardana per part dels joves dansaires lleidatans. 

El Grup Sardanista Montserrat també es va imposar en la modalitat de sardanes revesses  per colla. En categoria Infantil es va endur el campionat la colla "Escarlata" per davant de les altres disset colles participants d'arreu del país, i en categoria Juvenil, fou la colla "Guspira" que s'endugué el campionat entre les nou colles participants.

Destaquem també els fantàstics resultats en categoria Veterans Individual amb un segon lloc pel targarí Carles Vall i un sisè lloc per Joan Castellà de Cervera. També una excel·lent classificació en Grans Individuals per Sara Queralt i Albert Mesegué. 

En categoria Grans i en la modalitat de Revesses per colla en l'àmbit de Catalunya, destacar el cinquè lloc per Dolç Infern de Lleida i un setè per Somnis del Pla de Mollerussa.

Els primers punts del Campionat individual de sardana revessa es diputaran a Cervera el diumenge 5 de febrer i en la modalitat de colla sardanista en el concurs de Ponts del diumenge 19 de febrer de 2023.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA