Sardalleida

Concert de Reis a Balaguer

Concert de Reis a Balaguer
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Concert de Reis. Balaguer

diumenge 8 de gener de 2023

18.00 h Teatre Municipal

La Flama de Farners

............................

Concert Relat Trencadís

Direcció Artística: Marcel Tomàs

Direcció musical: Xavi Molina

Arranjaments: Xavi Molina, Jordi Fontanilles,

Jordi Casas i Raül Gallego

Textos: Montse Vila

Cantant i actriu: Neus Mar

Cobla: Bàrbara Ardanuy, Lluís Coll, Jordi Casas, Àlex Vila, Xavier Cornellana, Raül Gallego, Jordi J. Fontanilles, Manel Juste, Tomàs Espinosa, Miquel Vilarrassa i Lluís Subiranas

Una vella maleta oblidada en un racó d'unes golfes, plena de petits records, ens serveix per encetar un relat de família i de país teixit amb paraules i música.

Memòria col.lectiva d'una gent i d'unes terres, les catalanes, que recorrerem amb la veu de Neus Mar i la cobla La Flama de Farners.

Divers com el territori, també ho és la nostra música: la plana, l'interior, la muntanya, la ciutat, la costa, ses illes... A cadascun d'aquests paisatges hi viu una música pròpia que ens identifica com a poble.

Les havaneres vingudes d'ultramar, les cançons dels contrabandistes, les que escapen dels barrots de la presó de Lleida... Peces de diferents colors i mides que fan rica la música popular dels Països Catalans.

Són temes que encaixen en aquest 'Trencadís' que ens proposa un viatge pel nostre patrimoni musical més popular, aquesta vegada revisitat amb nous arranjaments creats pels mateixos músics de la cobla.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA