Sardalleida

Ballada de sardanes a la Fira de l'Oli

Ballada de sardanes a la Fira de l
Autoria imatge: Les Borges Blanques. Fira Oli

Comptarà amb la participació de grups i colles sardanistes del territori

El dissabte 21 de gener se celebrarà una nova edició de la ballada de sardanes en el marc de la Fira de l'Oli de les Borges Blanques. La trobada sardanista comptarà amb els grups i colles sardanistes dels Dansaires del Pi d'Alpicat, el Grup Sardanista Balafia de Lleida, Fonts de Valldans de Ponts, Somnis del Pla de Mollerussa, el grup Arbeca Nostra, Escola sardanista de Torres de Segre, el grup Sardanista Montserrat i el grup del Casal Cívic i la colla Brut Natura de la capital de les Garrigues.

Els grups es presentaran amb un galop i ballaran una sardana d'exhibició en la modalitat de lluïment i una segona en Punts Lliures, interpretada per la cobla Vents de Riella d'Agramunt. Posteriorment, la ballada s'obrirà a la participació de tot el públic assistent.

La Fira de l'Oli de les Borges Blanques, que se celebrarà del divendres 20 al diumenge 22 de gener, arriba aquest any a la seixantena edició.

La ballada és organitzada per l'Agrupació Sardanista amb la col•laboració de la colla Brut Natura i el suport de l'Ajuntament de les Borges Blanques.






0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA