Sardalleida

"Sardalleida" vuit anys d'informació sardanista

"Sardalleida" vuit anys d
Autoria imatge: Pàgina Sardalleida al diari La Mañana

Reconeixement al diari La Mañana pel suport al món sardanista

L'any 2014 s'inicià la publicació de la pàgina d'informació sardanista "Sardalleida" al diari La Mañana. La pàgina informativa de caire setmanal i que es publica cada dissabte es sumà a la pàgina Sardanejant, amb un fet únic als Països Catalans, convertint la demarcació de Lleida en l'única que disposa d'una pàgina sencera setmanal en els dos diaris amb més tirada de la demarcació. 

La pàgina sardanista recull les principals notícies i informacions d'àmbit sardanista, principalment de la demarcació de Lleida, i alhora l'agenda setmanal d'activitats. Però també d'esdeveniments d'àmbit nacional d'interès pel seu impacte o prestigi com pot ser el Concurs de la Sardana de l'Any,  les notícies relacionades amb el projecte d'aconseguir el reconeixement de la Sardana com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco i les informacions de la Confederació i altres sectorials que puguin ser d'interès per agrupacions, entitats i públic en general.

Francesc Guillaumet, director del diari La Mañana, va ser el pregoner en l'acte de proclamació de Balaguer Capital de la Sardana 2022.

La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida compta també amb activa presència en les xarxes socials i pàgina web oficial de la Federació, les quals contribueixen a divulgar i fer ressò de l'activitat sardanista lleidatana.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA