Sardalleida

Exhibició i ballada de sardanes a El Palau d'Anglesola

Exhibició i ballada de sardanes a El Palau d
Autoria imatge: Somnis del Pla

La vila celebra la festa major de Sant Blai

El Palau d'Anglesola programa una mitja ballada de sardanes i exhibició de la colla sardanista "Somnis del Pla" de Mollerussa pel diumenge 5 de febrer de 2023 a partir de l'1 del migdia en el Pavelló Poliesportiu de la població.

Seguidament, i amb la cobla Jovenívola d'Agramunt s'interpretaran cinc sardanes obertes a tot el públic que vulgui participar-hi. La festa major de Sant Blai inicia els actes el divendres 3 i clouran el diumenge 5 de febrer.

Aquest any 2023, el consistori del Palau d'Anglesola dona un important impuls a les manifestacions sardanistes a la vila. A les tradicionals ballades de sardanes per la festa major se celebrarà el primer Aplec de la Sardana el dissabte 22 d'abril a les set de la tarda i a les 9 del vespre en l'Avinguda Sant Roc i el Pavelló Poliesportiu amb la Cobla Vents de Riella. Amb aquest nou aplec la població entra a formar part de l'Agenda de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes.

També aquest mes de febrer s'iniciaran els tallers d'ensenyament de la sardana del Saltem i Ballem a l'escola Arnau Berenguer.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA