Sardalleida

Les colles sardanistes lleidatanes estrenen temporada a Ponts

Les colles sardanistes lleidatanes estrenen temporada a Ponts
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Primer concurs del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma 2023

El diumenge 19 de febrer se celebrarà el primer concurs de la 48a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma organitzat per l'Acstell. 

La vila de Ponts donarà el tret de sortida a un total de divuit concursos que configuren l'agenda del campionat a les terres lleidatanes del mes de febrer fins últim concurs a Balaguer en el mes de novembre. La plaça del Segre Mitjà tornarà a ser l'escenari del concurs que comptarà amb la cobla Costa Brava en la interpretació de les sardanes.

La resta de concursos de l'agenda del Campionat de l'Acstell està composta pel concurs d'Almacelles el diumenge 5 de març i Rosselló l'1 d'abril. El mes de maig se celebraran els concursos de Lleida el dia 13, Linyola el dissabte 20, Bellcaire d'Urgell el diumenge 21 i Agramunt el dissabte 27.

El mes de juny els concursos d'Ivars d'Urgell el diumenge 4 i Mollerussa el diumenge 11. Com és habitual, l'agenda dels concursos fa una aturada en l'època estival per reprendre el calendari el dissabte 2 de setembre amb els concursos d'Encamp i de Vilanova de Bellpuig. La resta del mes de setembre se celebren els concursos de Borges Blanques el diumenge 3, Tàrrega el diumenge 10, Solsona el dissabte 16, Verdú que canvia del mes d'octubre al diumenge 17 de setembre i Cervera el diumenge 24. Bellvís el diumenge 29 d'octubre i Balaguer el diumenge 12 de novembre tanquen l'agenda 2023.

El Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma està organitzat per l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell) amb el suport de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i els ajuntaments de les poblacions seus dels concursos. També compta amb el suport de les institucions com la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la Generalitat de Catalunya.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA