Sardalleida

Ballada de sardanes a Alfés amb la Cobla Mil·lenària

Ballada de sardanes a Alfés amb la Cobla Mil·lenària
Autoria imatge: Aufés Sardanes

La plaça de la Bassa acollirà la trobada sardanista

El dissabte 25 de febrer a les 12 del migdia se celebrarà una ballada de sardanes en la plaça de la Bassa de la vila d'Alfés amb la cobla Mil·lenària de Perpinyà. Una ballada amb un repertori de nou sardanes amb composicions clàssiques de l'any 1947 com "Campanes de Vallespir" de Max Havart o "Dos campanars" de l'any 1995 del compositor Roland Besson.

Completen el programa "El cant dels Pirineus orientals" i "El Pere de Santa Maria" de Galdric Vicens, "Bisbal Spirit" de Lluc Vizentini, "La tercera xurreta" i "Un pas a Bompas" del compositor Fréderic Guisset, "Notes de granit" de Mariel·la Finet, "A la Feli" de René Picamal i tancarà la ballada amb el repicó de "La Santa Espina" d'Enric Morera.

Els assistents també tenen la possibilitat de participar d'un dinar popular de cassola que se celebrarà un cop finalitzada la ballada. Per a més informació adreçar-se al correu electrònic: aufessardanes@gmail.com.

La Ballada és organitzada per Aufés Sardanes -l'Agrupació Sardanista d'Alfés amb la col·laboració de l'Ajuntament de la població.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA