Sardalleida

Nova edició del concurs de colles sardanistes a Almacelles

Nova edició del concurs de colles sardanistes a Almacelles
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La trobada sardanista arriba a la quaranta-tresena edició

El segon concurs del 48è Campionat de les colles sardanistes de la Terra Ferma organitzat per l'Acstell, se celebrarà el diumenge 5 de març a les 12 del migdia en la Plaça de la Vila d'Almacelles amb la Cobla Vents de Riella d'Agramunt en la part musical.

El concurs de colles sardanistes d'Almacelles que arriba a la quaranta-tresena edició aquest any 2023, és organitzat pels Amics de la sardana d'Almacelles, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la població i l'Acstell.

Les colles participants en el concurs es presentaran al públic amb un lluït galop, seguidament defensaran dues sardanes en la modalitat de lluïment i una en revessa. També el públic gaudirà de l'espectacle d'una sardana en la modalitat de Punts Lliures interpretada per les colles del campionat que practiquen aquesta disciplina. El concurs acabarà amb una sardana de germanor i el lliurament dels premis i obsequis per part de les autoritats locals.

El Campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma 2023 va celebrar el primer concurs el passat diumenge 19 de febrer i després d'Almacelles la cita serà en la vila de Rosselló el dia 1 d'abril amb un total de dinou concursos a celebrar aquest any. 




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA