Sardalleida

Vint-i-una colles sardanistes al concurs d'Almacelles

Vint-i-una colles sardanistes al concurs d
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La plaça de la Vila seu de la trobada

La quaranta-tresena edició del concurs de colles sardanistes d'Almacelles, que se celebrarà el diumenge 5 de març a les dotze del migdia en la Plaça de la Vila, comptarà amb la participació de vint-i-una colles sardanistes de la demarcació de Lleida i de Tarragona. La cobla agramuntina Vents de Riella serà l'encarregada de la interpretació de les sardanes a concurs.

En categoria Aleví, els més petits del campionat, hi participaran les colles "Dimoniets" de Lleida i "La Guineu Saltirona" de Vilanova de Bellpuig. En infantils demostraran la seva tècnica les colles, "Demà Jovencell" de Cervera, "Escarlata" de Lleida, "Noves Branques" de Vilanova de Bellpuig i "Esclat de Primavera" d'Almacelles. En Juvenils la colla lleidatana "Guspira" tindrà com a rival la colla tarragonina "Nova Tarragona Dansa".

En categoria Gran hi participen un total de nou colles sardanistes. "Xalem" de Bellvís, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Brut Natura" de les Borges Blanques, "Dolç Infern" de Lleida, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Estol -Espígol" d'Agramunt i les colles tarragonines de "Gatzara" i "Tarragona Dansa".

També el concurs comptarà amb les colles sardanistes, "Grup Sardanista Balafia" de Lleida, "Santa Maria de les Franqueses" de Balaguer, "Mare de Déu de l'Olivar" d'Almacelles i "Dansaires del Pi" d'Alpicat que competiran fora de concurs.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA