Sardalleida

La Federació convoca les assemblees generals anuals

La Federació convoca les assemblees generals anuals
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La Biblioteca de Tàrrega seu de la trobada

La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida convoca a totes les entitats associades, a les assemblees generals ordinàries de la mateixa Federació i de les sectorials de l'Acstell, de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes i del Saltem i Ballem.

La trobada se celebrarà el dissabte 11 de març a 2/4 d'11 del matí en la Sala d'Actes de la Biblioteca de Tàrrega. Les assemblees seguiran el format emprat en anteriors edicions, se celebraran una darrera l'altra amb una pausa central i tancant l'acte la Federació.

En l'ordre del dia de les diferents assemblees s'informarà de l'estat de comptes, propostes i novetats, informe de presidència, canvis i noves incorporacions en les diferents juntes.

Des de la Federació s'anima a totes i tots els sardanistes implicats en entitats i agrupacions a entrar a formar part de la junta directiva de la Federació Sardanista o dels seus sectors, les persones interessades podeu presentar la vostra proposta per escrit en aquest mateix correu electrònic, fins a 48 h abans de l'Assemblea.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA