Sardalleida

Sant Cugat pren el relleu a Balaguer com a Capital de la Sardana 2023

Sant Cugat pren el relleu a Balaguer com a Capital de la Sardana 2023
Autoria imatge: Sant Cugat Capital de la Sardana

El dissabte 18 de març se celebraran els actes de proclamació

Sant Cugat del Vallès es proclamarà Capital de la Sardana 2023 el pròxim dissabte 18 de març, en relleu a Balaguer que va concloure la seva capitalitat el passat 26 de febrer amb la festa de les colles sardanistes i el concert de cloenda.

El Teatre-Auditori Sant Cugat és l'escenari escollit per donar el te de sortida a l'agenda de la Capital de la Sardana 2023. A les 11 del matí se celebrarà l'acte inaugural amb el pregó a càrrec d'Artur Regada, contrabaix de la cobla Contemporània i l'estrena de "Sant Cugat, capital de la Sardana" de la jove compositora Anna Abad amb la cobla Jovenívola de Sabadell.

Un cop finalitzat l'acte institucional i en cercavila, els assistents es desplaçaran fins a l'edifici de l'Ajuntament de la ciutat on es descobrirà una placa commemorativa de l'esdeveniment i se celebrarà mitja ballada de sardanes també amb la cobla Jovenívola de Sabadell.

Seguidament, es durà a terme un dinar obert a tothom que vulgui participar-hi, prèvia reserva a l'Entitat Sardanista de Sant Cugat.

Un cop finalitzat el dinar, i en la plaça Victòria dels Àngels, s'oferirà una audició de sardanes i a 2/4 de 7  de la tarda en el Teatre-Auditori Sant Cugat el concert inaugural "Coblisim2" amb Raph Dumas i la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. L'entrada al concert és gratuïta, però cal reservar en la pàgina del teatre.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA