Sardalleida

La demarcació de Lleida sense concurs del Campionat de Catalunya

La demarcació de Lleida sense concurs del Campionat de Catalunya
Autoria imatge: Josep Blasi

Tàrrega acollirà un concurs de la categoria Juvenil

Aquesta edició 2023 del campionat de Catalunya de colles sardanistes passa de llarg de les terres lleidatanes en categoria Gran i Veterans. La cloenda del campionat, que tradicionalment se celebrava a Balaguer, amb la imatge de la Plaça Mercadal plena de colles sardanistes d'arreu del país no es podrà editar de nou aquest any. 

Segons el calendari enviat per la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya l'últim concurs se celebrarà el 22 d'octubre a Banyoles. Les altres seus en categoria Gran seran Cabrils, Sabadell, Cassà de la Selva, Vic, Tarragona, Barcelona Catedral i Terrassa.

En categoria Juvenil, s'ha programat un dels concursos en aquesta categoria en el marc del Concurs de Colles Sardanistes de Tàrrega el diumenge 10 de setembre.

En aquesta categoria i en la dels més petits, els Alevins, la cloenda del campionat continuarà celebrant-se en la vila de Vall.

L'Associació Balaguer Capital de la Sardana ha manifestat el seu descontentament amb aquesta notícia, després d'un any ple d'actes de la capitalitat. De totes maneres, no tanquen la porta a recuperar un dels concursos del Campionat o a ser seu d'altres iniciatives.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA