Sardalleida

Segona sessió del curs de monitors de colla sardanista

Segona sessió del curs de monitors de colla sardanista
Autoria imatge: Eva Vall

Dotze participants inscrits en el curs

Aquest dissabte 25 de març tindrà lloc la segona de les classes del programa del curs de monitors de colles sardanistes.

Les classes s'iniciaran a 2/4 de 10 del matí amb Albert  Palau que al llarg de dues hores impartirà "10 continguts musicals que un capdanser/a hauria de saber". Després d'una breu pausa serà el torn de Rosa Miralles, que de les 12 a les 2 del migdia impartirà una classe sobre "Estratègies per generar cohesió al grup colla i com solucionar els conflictes".

Una dotzena de dansaires participen d'aquest interessant curs amb l'objectiu de formar monitors i monitores per portar una colla de sardana esportiva per tal d'afavorir el ressorgiment de noves colles amb persones formades per dur a terme aquesta tasca. 

Amb aquest curs es podrà obtenir el títol de monitor/a de colla de sardana esportiva de competició, reconegut per la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, la Confederació Sardanista de Catalunya i la Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya (UCS). La pròxima classe se celebrarà el dissabte 15 d'abril en la Sala Polivalent de l'Amistat de Mollerussa.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA