Sardalleida

Nou concurs de colles sardanistes a Rosselló

Nou concurs de colles sardanistes a Rosselló
Autoria imatge: Josep Blasi

Hi participen més de 15 colles en totes les categories

EL concurs de colles sardanistes de Rosselló es durà a terme aquesta edició, de manera excepcional, el dissabte 1 a la tarda per no coincidir amb la festivitat de Rams que se celebra el diumenge dia 2. El concurs es puntuable per la 48a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma.

La cita sardanista s'iniciarà a les 6 de la tarda en el Passeig de Guillem de Rosselló amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt en la part musical. En data de redactar la notícia havien confirmat la participació en el concurs 15 colles sardanistes en les quatre categories.

Així en categoria Aleví, els dansaires més joves del campionat hi participaran les colles "Dimoniets" de Lleida, "Saltirons" de Vilanova de Bellpuig i "Purpurina" de Rosselló. En Infantil i Juvenil les colles "Escarlata" i "Guspira" respectivament i ambdues de Lleida. 

En la categoria gran es disputaran els punts del concurs les colles "Dolç Infern" de Lleida, la qual intentarà mantenir la primera posició del campionat davant, "Jovencells" de Cervera, "Verge del Miracle de Balaguer", "Xalem" de Bellvís, "Brut Natura" de Les Borges Blanques, "Fonts de Valldans de Ponts" i "Estol-Espígol" d'Agramunt. Fora de concurs hi participaran les colles "Dansaires del Pi" d'Alpicat, "Grup Sardanista Balàfia" de Lleida i Santa maria de les Franqueses de Balaguer.

La següent cita del campionat serà el dissabte 13 de maig en el concurs de Lleida que se celebrarà en la Plaça de la Llotja.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA