Sardalleida

Rams, palmes i sardanes a Mollerussa

Rams, palmes i sardanes a Mollerussa
Autoria imatge: Josep Blasi

Ballada Diumenge de Rams

L'Agrupació Sardanista i l'Ajuntament de Mollerussa organitzen pel diumenge 2 d'abril, a 2/4 d'1 del migdia, una ballada de sardanes coincidint amb la festivitat del Diumenge de Rams. La plaça de l'Ajuntament tornarà a omplir-se de sardanistes que ballaran al so de les composicions interpretades per la cobla agramuntina Vents de Riella. 

Amb un repertori de vuit sardanes que inclouen temes tan coneguts i populars com "Sardanes a Mollerussa" de Josep Capell, "Mollerussa Capital de la Sardana 2016" d'Òscar Barqué, "Esperit de Colla" d'Agustí Serratacó o "Camí de la Unesco" d'Anna Abad. Un repertori que ben segur serà del grat dels sardanistes.

La ballada del Diumenge de Rams és la segona activitat programada en l'agenda de l'agrupació. El mateix mes d'abril compta amb una segona activitat molt popular i esperada com és la ballada de sardanes en commemoració de la Diada de la Mare de Déu de Montserrat. Aquest any, l'Ajuntament ha programat una ballada pel diumenge 16 d'abril en el marc dels actes del centenari del Teatre l'Amistat. El divendres 5 de maig, Mollerussa acollirà la Trobada Sardanista Intercomarcal del Saltem i Ballem al parc municipal amb la participació dels centres educatius que han estat inscrits en els cursos d'aprenentatge. 

Les sardanes tornaran a la plaça en les curtes ballades de Festa Major programades pel 19, 20 i 21 de maig, un més que compta amb l'activitat estrella de l'agrupació com és l'Aplec de la Sardana que se celebrarà en el Parc Municipal el dissabte 27 de maig. La ballada commemorativa al monument de la sardana el dissabte 23 de setembre i el concurs individual de sardana revessa el diumenge 8 d'octubre conformen l'agenda 2023 de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, la qual no descarta programar alguna activitat en els mesos d'estiu.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA