Sardalleida

Nova edició de l'Aplec a l'Ermita de Montalbà

Nova edició de l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista Montalbà

L'Aplec va rebre el Premi Capital de la Sardana a la Continuïtat pels seus cinquanta anys

L'espai de l'Ermita de Montalbà serà de nou l'escenari que acollirà l'Aplec de la Sardana de Preixana que arriba aquest 2023 a la cinquanta-unena edició. Un aplec que obre l'agenda de la Coordinadora d'aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes i té com a característica especial que se celebra el Dilluns de Pasqua, dia de la "Mona" i en un indret excepcional.

L'aplec s'iniciarà a les 11 del matí amb la tradicional enlairada de la senyera i programa dues ballades de sardanes, matí i tarda. L'organització també ofereix la possibilitat als sardanistes de poder portar-se el dinar i menjar en el mateix indret, ja que està preparat per aquest tipus de trobades.

Una de les novetats és la participació de la jove cobla de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt. Una cobla integrada bàsicament per estudiants de l'escola. La cobla està acompanyada en la part musical i compartirà repertori amb la Bellpuig Cobla.

L'Aplec de Preixana va ser distingit amb el Premi Capital de la Sardana a la Continuïtat per les cinquanta edicions de la trobada sardanista. El premi els hi va ser lliurat a Balaguer el passat mes de desembre. L'aplec és organitzat per l'Ajuntament de Preixana i l'Agrupació Sardanista Montalbà.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA