Sardalleida

Ballades de sardanes per commemorar la diada de Sant Jordi

Ballades de sardanes per commemorar la diada de Sant Jordi
Autoria imatge: Mollerussa.

La dansa catalana compartirà espai amb llibres i roses

A les tradicionals parades de llibres i roses de la diada de Sant Jordi, s'hi afegirà la sardana en nombroses poblacions de la demarcació. La festivitat ha arrelat profundament en tot el país i cada any són més les poblacions que programen actes, sobretot d'àmbit cultural, el dia de Sant Jordi, i més coincidint la data amb dia festiu com en aquest any.

El so de la sardana s'escoltarà en nombroses poblacions per a gaudi de sardanistes i vilatans. A les 12 del migdia, en el carrer Bisbe Bernaus d'Artesa de Segre, ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega. La Plaça del Pou d'Agramunt serà l'escenari de la ballada de sardanes amb la cobla Vents de Riella a 2/4 d'1 del migdia. Paral·lelament, a ¾ d'1 del migdia, les sardanes ompliran la Plaça del Mercadal de Balaguer amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt. 

A la tarda els sardanistes podran ballar sardanes a partir de les 6 de la tarda en la Plaça Catalunya de Bellvís amb la Cobla Vents de Riella i a la mateixa hora en la Rambla de Ferran de Lleida amb la Bellpuig Cobla.

El grup Dansaires del Pi d'Alpicat a preparat pel diumenge 23 a les 6 de la tarda un taller de sardanes i polca amb berenar per a tots els assistents en la Plaça dels Països Catalans de la Localitat i l'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra organitza una ballada amb so enregistrat, a 2/4 de 7 de la tarda en el Centre Municipal Recreatiu de la vila. 









0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA