Sardalleida

L'Aplec d'Almacelles arriba a la vint-i-setena edició

L
Autoria imatge: Amics de la Sardana d'Almacelles

La Bellpuig Cobla i la Principal del Llobregat interpretaran les sardanes de l'aplec

Almacelles celebra aquest dissabte 6 de maig l'edició número vint-i-set de l'Aplec de la Sardana de la població. La Rambla de la Generalitat i la Sala Polivalent seran de nou els escenaris de la Trobada Sardanista.

Els Amics de la Sardana d'Almacelles, organitzadors conjuntament amb l'Ajuntament de la vila, de l'aplec han preparat un ampli repertori sardanista al llarg de la diada. L'aplec començarà a 2/4 de 6 de la tarda, en la Rambla de la Generalitat amb un programa de quinze sardanes interpretades per la Bellpuig Cobla i la Principal del Llobregat amb les dues sardanes dedicades al municipi, "L'encís d'Almacelles" del mestre Josep Capell interpretada per les dues cobles i "Almacelles, balla" del compositor Jordi Paulí interpretada per la Llobregat.

En la ballada de nit en la Sala Polivalent, a partir de les 11 de la nit, la Principal del Llobregat interpretarà un repertori de nou sardanes de compositors clàssic i contemporanis. Els participants podran ballar sardanes de compositors com Marc Timón, Francesc Mas, Anna Abad, Pere Mercader, Jordi Molina, Carles Santiago, Joan Jordi Beumala, Josep M. Vilà, Ramon Vilà i clourà l'aplec el repicó de "La Santa Espina" d'Enric Morera.

L'organització ha preparat un sopar de germanor per a tothom que desitji participar-hi. L'àpat s'iniciarà a les 9 del vespre en la Sala Polivalent i consta de "Xatonada" de primer plat, un segon a escollir entre "Melós de vedella" o "Tonyina en escabetx" El preu del sopar és de 20 € i inclou les postres i la beguda. Per participar en el sopar cal fer reserva prèvia en els canals habituals de l'entitat sardanista. Completarà el programa un gran sorteig de lots de productes.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA