Sardalleida

"Cot x coti" en versió sardana per primera vegada a Ponent

"Cot x coti" en versió sardana per primera vegada a Ponent
Autoria imatge: Col·lectiu Sardanista de Balaguer

Estrena de la sardana "La mística cistercenca" en l'aplec de les Franqueses

Per segon any consecutiu, se celebrarà l'Aplec de les Franqueses en l'espai del monestir cistercenc del mateix nom enclavat a la rodalia de Balaguer. El recentment creat "Col·lectiu sardanista de Balaguer" és l'organitzador de la trobada sardanista que compta amb un programa de ballada doble a partir de 2/4 d'11 del matí en l'esplanada a l'est de l'Espai Sardana amb les cobles Marinada i Vents de Riella. El programa matinal, amb quinze sardanes, clourà amb la sardana "Lo Pont de Balaguer" de Dani Gasulla interpretada per les dues cobles. 

Com a novetat l'estrena de la sardana "La mítica cistercenca" del compositor Ferran Carballido dedicada al conjunt monàstic, una sardana amb la qual el Col·lectiu sardanista de Balaguer se suma a la tasca dels Amics del Cister Santa Maria de les Franqueses per incloure el nostre monestir a la Ruta del Cister. 

També en el programa matinal els assistents podran ballar per primera vegada a Ponent l'adaptació a sardana realitzada pel músic Xavier Ventosa de la popular cançó "Coti x Coti" del grup musical The Tyets. 

A 2/4 de 6 de la tarda s'iniciarà la ballada de tarda amb la cobla Vents de Riella amb un programa de sis sardanes.

L'organització ofereix la possibilitat de participar del dinar de germanor programat per a 2/4 de 3 del migdia a un preu de 20 €. Per reserves consulteu el programa a www.sardabalaguer.cat.

El programa de l'aplec contempla una caminada des del Convent de Sant Domènec fins al Monestir de les Franqueses a les 10 del matí. A 2/4 de 2 del migdia una missa a l'església amb sardana d'ofrena amb la colla Santa maria de les Franqueses i Visita guiada al Monestir a ¼ de 5 de la tarda.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA