Sardalleida

Nova edició de l'Aplec de la Sardana de Tàrrega

Nova edició de l
Autoria imatge: Amics de la Sardana de Tàrrega

La trobada sardanista se celebra en el marc de la Festa major

El pròxim diumenge 14 de maig se celebrarà la trenta-novena edició de l'Aplec de la Sardana de Tàrrega. La Plaça del Carme "el Pati" tornarà a ser la seu de la popular trobada sardanista. La interpretació de les sardanes anirà a càrrec de la Cobla Tàrrega i de la Jovenívola d'Agramunt. L'Aplec de la Sardana s'emmarca en el programa d'actes de la Festa Major de la ciutat que se celebraran de l'11 al 14 de maig. 

La popular cita sardanista iniciarà el programa de matí a 2/4 de 12 del migdia amb la Cobla Tàrrega i un repertori de nou sardanes. Al programa de tarda, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, se li sumarà la Cobla Jovenívola d'Agramunt amb un gran repertori sardanista de divuit sardanes.

Entre les sardanes que gaudiran ballant els dansaires que participin en l'aplec hi figuren, "Somnis i confidències" de Joan Farreny, "Somnis de fidelitat" d'Enric Ortí, "les Nimfes del llac" de J. Coll Ferrando, "Mar de Tossa" de Ricard Viladesau, "Noies alegres" de Francesc Mas Ros, "Camí de la Unesco" d'Anna Abad i "Porta-la amb tu" d'Olivier Marqués entre altres.

L'aplec de la sardana de Tàrrega és organitzat per l'Agrupació Amics de la Sardana de Tàrrega i l'Ajuntament de la ciutat.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA