Sardalleida

Concurs de colles sardanistes a Lleida

Concurs de colles sardanistes a Lleida
Autoria imatge: Grup Sardanista Montserrat

Edició que coincideix amb la celebració dels cinquanta anys del Grup Sardanista Montserrat

La plaça de la Llotja de la ciutat de Lleida acollirà el pròxim dissabte 13 de maig a 2/4 de 7 de la tarda l'edició 73 del Concurs de Colles Sardanistes de la capital de la província. Un concurs molt especial perquè s'emmarca en els actes de celebració dels cinquanta anys de la fundació del Grup Sardanista Montserrat. 

El Grup Sardanista Montserrat prepara el concurs de colles com l'acte central de l'aniversari. Per aquest motiu han convidat a participar-hi a exdansaires, famílies,  amics i amigues del Grup en un intent de veure una altra vegada en un concurs algunes de les colles històriques que han format part de l'entitat sardanista. També com a novetat el GSM estrenaran nou marxandatge i suports de promoció.

Un cop finalitzat el concurs, el Grup Sardanista Montserrat celebrarà un gran sopar al qual conviden a participar la resta de colles i amigues i amics sardanistes. El sopar se celebrarà en les grades de la Plaça de la Llotja. El menú consta d'un plat de Fideuà, pa, beguda, postres i cafè a un preu d'11 €. 

Les colles es diputaran els punts d'aquest concurs executant les sardanes interpretades per la cobla Ciutat de Manresa. Recordem que el concurs es compon d'un Galop de presentació, dues sardanes de lluïment, una sardana revessa i una sardana en la modalitat de Punts Lliures opcional d'interpretació.

Imatge de la Colla Dolç Infern (GSM)

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA