Sardalleida

Aplec de la Sardana de Mollerussa

Aplec de la Sardana de Mollerussa
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Mollerussa

La trobada sardanista se celebrarà el dissabte 27 de maig

El Parc Municipal i el Pavelló 11 de setembre seran de nou  l'escenari que acollirà la quaranta-tresena edició de l'Aplec de la Sardana de la capital del Pla d'Urgell. Els primers sons de la sardana s'escoltaran a partir de les 6 de la tarda amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt en el Parc Municipal. A les 9 del vespre se celebrarà el sopar de l'aplec i a les 10 de la nit, la segona ballada de sardanes amb la Bellpuig Cobla en la interpretació musical.

L'Agrupació ha organitzat un sopar, obert a tothom que vulgui participar-hi, prèvia inscripció. L'àpat consta d'una amanida individual, entrepà de llonganissa a la brasa, gelat de postres, cafè i refresc a un preu de 15 €. L'organització ofereix la variant vegetal i contempla les intoleràncies com sense gluten i altres.

El repertori de la ballada consta de nou sardanes tant a la tarda com a la nit. Un programa amb autors clàssics i contemporanis i amb l'actual èxit "Coti x Coti" arranjada a sardana pel compositor Xavier Ventosa i l'acabada d'estrenar el passat mes d'abril "La Sardana del Centenari" d'Òscar Barqué amb motiu del centenari del Teatre de l'Amistat de Mollerussa.

En el transcurs de l'Aplec es sortejaran dinou lots de productes cedits per: Àlex Joier, Brodats Francesc Miró, Clínica Dental Miret-Puig, Coaliment, Cunitours, Esports Serret i Puericultura, Ferreteria Baró, Floristeria més K flors, Forns de pa Guiu, Jordi Riera, La Regalina, Llibreria Dalmases, Llibreria Sarri, Natural Òptics, Pastisseria M. Àngels, Resquitx, Sabateria Va de Pas, X-Tram Sports i un regal de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa.

L'aplec clourà amb la tradicional "Sardanes a Mollerussa" del mestre Josep Capell. La trobada sardanista és organitzada per l'Agrupació Sardanista i l'Ajuntament de Mollerussa.

Menú : 15 €

Amanida individual

Entrepà de llonganissa (opció vegetal / vega / sense gluten...)

Gelat de postres

Refresc i cafè

Per participar en el sopar cal inscriure's a:

Correu comunicacio@sardamollerussa.cat 

Missatge de WhastApp al telèfon 664 398 650





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA