Sardalleida

La sardana més alta del món

La sardana més alta del món
Autoria imatge: GS Montserrat

Projecte del GS Montserrat amb motiu dels cinquanta anys de l'entitat

El Grup Sardanista Montserrat de Lleida celebra aquest any 2023 els 50 anys de la seva fundació. Per aquest motiu ha preparat tot un seguit d'actes al llarg de l'any per celebrar aquesta important efemèride.

Sens dubte, l'activitat destacada és el projecte engegat pel grup de muntanya de l'entitat el qual es proposa ballar una sardana en el cim del mont Ararat de més de 5.000 metres d'altura. L'expedició estarà formada per Alba Corbella, Albert Palau, Aleix Barberà, Aleix Pallarol i Carles Giné-Janer. El Grup ha engegat una campanya de micromecenatge per contribuir a costejar les despeses del viatge amb aportacions que van dels del 5 als 150 €. Els interessats poden fer les aportacions mitjançant Bizum al telèfon 649 05 06 00. 

El mont Ararat està situat en el territori Kurd que pertany a Turquia, malgrat que Armènia el reclama com a territori propi. 

No és la primera vegada que el Grup Sardanista celebra efemèrides conquistant cims de grans muntanyes. El primer va ser la Pica d'Estats pel 25è aniversari, trenta cims de més tres mil metres durant el 30è aniversari i quatre muntanyes de més de quatre mil metres durant el 40è aniversari.

L'expedició, de nou dies de durada, està prevista per a la segona quinzena del mes d'agost.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA