Sardalleida

Es constitueix la nova junta de l'Acstell

Es constitueix la nova junta de l
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Albert Masagué manté la presidència

El passat dimecres 17 de maig es va celebrar una reunió de la nova junta de l'Acstell sorgida de l'última assemblea general, a la qual faltava la designació d'un vola a la junta en representació del cos de jurat dels concursos de colles sardanistes. 

La nova junta està formada per Albert Masagué que continua un any més com a president, Pere Ramon Bages com a vicepresident, Pilar Artero com a Tresorera, Josep Antoni Farré com a secretari i com a vocals, Josep Corbella, Dora Prats, Jordi Garriga, Maria Rosa Sória i en representació del cos de Jurats, Noemí Giribet.

Amb l'ampliació de la junta amb més representants de les colles sardanistes es pretén dinamitzar el col·lectiu i estudiar nous projectes i actuacions en aquest àmbit del món sardanista.

L'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (l'ACSTELL) està constituïda  per totes les colles sardanistes en actiu a la demarcació de Lleida. L'Acstell, fundada l'any 1975 i està regentada per una junta escollida per les diferents colles adherides.

Les principals funcions i objectius de l'entitat és organitzar el Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, el qual arriba aquest any 2023 a la 48a edició. També fomentar la participació de les colles en concursos tant de la Territorial de Lleida com en el Campionat de Catalunya. Destacar també la labor conjunta amb el Saltem i Ballem en la formació de monitores i monitors de sardanes, en el manteniment i creació de nous jurats de concursos entre altres tasques.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA