Sardalleida

Les colles sardanistes de Vilanova de Bellpuig ballen en el Camp Nou

Les colles sardanistes de Vilanova de Bellpuig ballen en el Camp Nou
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig

El club blaugrana organitza una festa amb motiu de la remodelació de l'estadi

El passat diumenge 28 de maig, l'estadi del Camp Nou va disputar l'últim partit abans de la remodelació de tot el complex. Aquest fet portarà a l'equip del Barça a jugar els partits en l'Estadi Olímpic almenys fins al novembre de 2024.

La junta blaugrana va organitzar una gran festa de comiat de l'actual estadi en la qual la dansa catalana va ser ben present. L'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig, amb més de 40 dansaires de totes les edats i representant a les colles sardanistes de la localitat, van participar en una gran rotllana compartida amb les colles "Mare Nostrum", "Colla sardanista 9 de novembre", "Colla sardanista Maig" i "Violetes del Bosca" de la demarcació de Barcelona.

La Cobla La Principal de Terrassa va interpretar la "Sardana del Barça" la qual va ser ballada per a tots els dansaires en el centre del camp. 

El Camp Nou fou inaugurat el 24 de setembre del 1957 essent l'estadi més gran d'Europa i el quart més gran del món. Recordem que el dia de la inauguració, la dansa catalana també va ser present el programa dels actes i confiem que hi tornarà a estar representada en la pròxima inauguració del remodelat estadi. 





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA