Sardalleida

Tretzena edició de l'Aplec de la Sardana de Torres de Segre

Tretzena edició de l
Autoria imatge: Escola Sardanista de Torres de Segre

La cobla Maricel de Sitges interpretarà les sardanes

Torres de Segre celebra aquest dissabte 3 de juny la tretzena edició de l'Aplec de la Sardana de la població. La trobada, que es durà a terme en el Pati de les escoles, començarà a les 7 amb un galop i exhibició de l'alumnat de 4t de música de l'Escola Carrassumada.

Seguirà la ballada de tarda amb la Cobla Maricel, la qual interpretarà un programa de nou sardanes. "Un drac ben panxo" de M. Mercè Navarro, "Gresca Pirata" de Xavi Pinyol, "Gota d'aigua" de Pere Mercader, "Empordanesa" de Joaquim Serra, "Tossa Bonica" de Francesc mas i "Vila de Torres de Segre" de la compositora Maria Mercè Navarro formaran part del repertori de tarda.

La Colla Dolç Infern de Lleida participarà en l'aplec amb un Galop i una exhibició de sardanes.

L'organització organitza per a totes i tots els assistents un sopar de l'aplec en el mateix indret. Per la compra d'una beguda a 1 € l'organització obsequia amb un entrepà i postres gratuïts.

A les 10 de la nit, s'iniciarà la segona ballada de l'Aplec, també amb la cobla Maricel. "La nit d'en Joan" d'en Joan Jordi Beumala, "Als barcelonins" de Joan Vila, "L'aplec del vespre" de Montserrat Pujolar, "Platja d'Aro" de Josep Maria Tarridas i la popular "Coti x Coti" arranjada per Xavier Ventosa formaran el programa de la ballada de nit.

Torres de Segre compta amb més de cinquanta anys de tradició sardanista i actualment amb l'Escola Sardanista, la qual imparteix classes a infants i adults per tal de mantenir l'esperit sardanista a la població.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA