Sardalleida

Nova edició del concurs de colles sardanistes de Mollerussa

Nova edició del concurs de colles sardanistes de Mollerussa
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

L'Avinguda del Canal serà de nou l'espai que acollirà el concurs

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, organitza pel diumenge 11 de juny una nova edició del concurs de colles sardanistes puntuable pel Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma.

El concurs se celebrarà en l'Avinguda del Canal entre els trams  de l'Escola Municipal de Música i la cruïlla amb la carretera de Miralcamp, un espai que va satisfer molt a totes les colles que van participar en l'anterior edició per l'ombra dels arbres i la proximitat de l'Escola de Música com a lloc d'abillament de les colles.

La cobla que interpretarà les sardanes a concurs serà la Vents de Riella d'Agramunt. Les colles es disputaran els punts en joc defensant dues sardanes de lluïment i una sardana en la modalitat de sardana Revessa. També hi haurà sardana de Punts Lliures per a les colles que practiquen aquesta modalitat.

El concurs de Mollerussa tanca la primera part del Campionat, el qual, després de la pausa estival, reprèn l'agenda amb el concurs de Vilanova de Bellpuig el dissabte 2 de setembre.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA