Sardalleida

Cinquena edició de l'Aplec de la sardana a Alpicat

Cinquena edició de l
Autoria imatge: Dansaires del Pi

Trobada de sardanistes adults del Saltem i Ballem

El grup sardanista Dansaires del Pi amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alpicat organitzen per aquest dissabte 17 de juny la cinquena edició de l'Aplec de la Sardana i la celebració de la vint-i-vuitena edició de la Trobada Sardanista Adults del programa del Saltem i Ballem de les comarques de Lleida.

A partir de les 9 del matí, l'organització ha preparat un suculent esmorzar per a tothom que vulgui gaudir-ne. A 2/4 d'11 del matí s'iniciarà la primera part de l'aplec amb una ballada de nou sardanes amb la Cobla Contemporània. En el transcurs de la ballada s'estrenarà la sardana "El noi d'Aspa" del compositor Jeroni Velasco i dedicada al sardanista Carles Aixut, dansaire de la colla d'Alpicat i del GS Montserrat de Lleida amb motiu dels seus cinquanta anys. 

També, en el transcurs de la ballada se celebrarà un concurs de colles improvisades, sorteig de regals i el lliurament dels premis del concurs de cartells. Clourà la ballada matinal un vermut i el dinar de l'aplec. L'organització ofereix un pac especial que inclou l'esmorzar, el vermut i el dinar a 27 €. El dia 9 de juny és l'últim per apuntar-se al dinar.

A les 4 de la tarda hi haurà una actuació d'activitats culturals catalanes i a les 6 de la tarda es reprendrà la segona part de l'Aplec amb la Trobada Sardanista Adults del Saltem i Ballem. Els grups i colles sardanistes es presentaran davant el públic assistent amb un Galop i ballaran dues sardanes de Lluïment. Els parlaments de les autoritats i un galop de sortida tancarà la Trobada.

Però la festa sardanista continua amb un berenar de coca i xocolata per a tots els assistents i la segona ballada de l'Aplec amb la Cobla Tàrrega.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA