Sardalleida

Nou cicle de ballades de sardanes a l'estiu a la Seu d'Urgell

Nou cicle de ballades de sardanes a l
Autoria imatge: Associació Amics de la sardana la Seu

Se celebraran majoritàriament els diumenges a la tarda

L'Agrupació Sardanista de la Seu d'Urgell, amb el suport de l'ajuntament de la ciutat, han presentat una nova edició del cicle de ballades de sardanes al llarg dels diumenges dels mesos estivals.

El programa arranca el diumenge 2 de juliol en la Plaça de les Monges amb la Cobla Ciutat de Solsona a 2/4 de 8 de la tarda, hora fixa per a totes les audicions. Continuaran les ballades de juliol els diumenges 9 amb la cobla Principal de Berga a la Plaça del Camp del Codina, el 16 amb la Ciutat de Solsona a la Plaça de les Monges, el 23 a la Plaça del Camp de Codina amb la Jovenívola d'Agramunt i tancarà el mes de juliol la ballada del diumenge 30 a la Plaça de les Monges amb la Vents de Riella.

Les ballades programades pel mes d'agost, totes a 2/4 de 8 del vespre, són; els diumenges 6 i 20 a la Plaça Camp de Codina amb la Bellpuig Cobla i la Jovenívola d'Agramunt respectivament. El diumenge 13 i amb la Vents de Riella a la Plaça de les Monges.

També en el mes d'agost i coincidint amb la Festa Major de la Seu d'Urgell se celebraran ballades de sardanes el diumenge 27 a les 8 de la tarda amb la Bellpuig Cobla en la Plaça de les Monges i el dilluns 28 a les 12 del migdia i 8 de la tarda amb la Cobla Vents de Riella i dimarts 29 a les 8 de la tarda amb la Principal de la Bisbal, ambdues ballades a la Plaça Catalunya. 

L'organització també ha programat ballades de sardanes al llarg del mes de setembre. La primera coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, l'11 de setembre en horari de matí a la Plaça Catalunya amb la cobla Lluïsos de Taradell. 

Tancarà el cicle de les ballades de sardanes a l'estiu a la Seu d'Urgell els diumenges 17 amb la Cobla Ciutat de Solsona a les 6 de la tarda en la Plaça de les Monges i el diumenge 24, també a les 6 de la tarda en la Plaça Catalunya.

Imatge: Ballada de sardanes a la Seu d'Urgell. Associació Amics de la sardana la Seu





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA