Sardalleida

Diumenges sardanistes a Agramunt

Diumenges sardanistes a Agramunt
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Ballades de sardanes els diumenges a la tarda

La vila d'Agramunt, de la mà de l'Agrupació Sardanista Barretina, programa un nou cicle de sardanes a la fresca els diumenges d'estiu. Unes ballades que se celebraran en la Plaça Mercadal de la població amb un horari fix d'inici marcat a les 8 del vespre.

El cicle s'inicia el diumenge 2 de juliol amb la cobla Jovenívols d'Agramunt. El programa del mes de juliol es complementa amb les ballades del diumenge 9 amb la Bellpuig Cobla, el diumenge 16 amb la Vents de Riella, el 23 amb la Cobla 11 de setembre i tanca el mes de juliol la ballada del diumenge 30 amb la Cobla la Bisbal Jove.

Al llarg del mes d'agost l'Agrupació ha programat ballades els diumenges 6 amb la Cobla Reus Jove, el diumenge 13 amb la Jovenívola d'Agramunt, el 20 amb la Cobla Tàrrega i tanca el mes la Cobla Vents de Riella amb la ballada del diumenge 27 d'agost.

El cicle finalitzarà el dissabte 2 de setembre amb la Cobla la Principal de Llobregat. 

Recordem que aquest dissabte 24 de juny, l'Agrupació Sardanista barretina ha programat una nova edició de l'Aplec de la sardana a la població. La trobada se celebrarà en la Plaça Mercadal en dues ballades, a les 7 de la tarda i a les 10 de la nit, amb les cobles Vents de Riella i Jovenívola d'Agramunt. L'organització ofereix la possibilitat de sopar en el mateix aplec.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA