Sardalleida

La sardana protagonista dels diumenges d'estiu a Cervera

La sardana protagonista dels diumenges d
Autoria imatge: Amics de la Sardana de Cervera

Nova edició del cicle estival de ballades de sardanes

Els Amics de la Sardana de Cervera organitzen per aquest estiu, juliol i agost, un nou cicle de ballades de sardanes els diumenges al vespre en diferents places de la ciutat. Un cicle de ballades que compta amb gran participació de sardanistes de la ciutat i d'altres indrets del país. 

Totes les ballades se celebraran a la mateixa hora, 2/4 de 8 del vespre. La primera tindrà lloc el diumenge 2 de juliol amb la Cobla 11 de setembre en la Plaça Major. La resta de ballades del mes de juliol seran: el diumenge 9 amb la cobla Maricel en la Plaça Universitat, el diumenge 16 amb la Cobla Tàrrega a la Plaça de Santa Anna, el 27 a la Plaça Major amb la cobla agramuntina Vents de Riella i tanca el mes de juliol la ballada del diumenge 30 en la Plaça Universitat amb la Cobla Maricel.

Les ballades programades a la capital de la Segarra al llarg del mes d'agost començaran el diumenge 6 a la Plaça Santa Anna amb la Cobla Tàrrega, el 13 a la Plaça Universitat  amb la Cobla 11 de setembre i tanca el mes d'agost la ballada del diumenge 20 amb la cobla Vents de Riella a la Plaça Major. 

El diumenge 24 de setembre, a 2/4 de 12 del migdia, amb la Cobla Vents de Riella i en la Plaça Major se celebrarà una nova edició del Concurs de Colles Sardanistes, puntuable per la 48a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la terra Ferma. i l'última de les ballades programades se celebrarà el dilluns 25 de setembre a 2/4 d'1 del migdia a la Plaça Santa Anna amb la Cobla Costa Brava. El concurs de colles i la ballada s'inclouen en el marc de la Festa Major. 
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA