Sardalleida

Bellvís celebra una nova edició de l'aplec de la sardana

Bellvís celebra una nova edició de l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Bellvís

Sopar popular per a tots els que vulguin participar-hi

L'Agrupació Sardanista de Bellvís organitza pel dissabte 15 de juliol una nova edició de l'Aplec de la Sardana a la població. En aquesta trenta-dosena edició, la cobla Jovenívola d'Agramunt serà la formació que interpretarà el repertori de sardanes dividit en ballada de tarda i de nit.

L'organització ofereix la possibilitat a tothom que així ho desitja, participar en el sopar popular que se celebrarà en el mateix indret i en la mitja part de les ballades.

L'aplec s'iniciarà a 2/4 de 8 de la tarda en la Plaça Catalunya de la població amb un repertori de vuit sardanes. Continuarà amb el tradicional de l'aplec i continuarà amb la ballada de nit amb nou sardanes en el programa.

El sopar, entrepà, aperitiu, beguda, postres i cafè té un preu de 12 € pels socis i 14 € per a la resta de participants. La inscripció al sopar es pot fer en els contactes habituals de l'Agrupació de Bellvís. L'organització també organitza un sorteig de regals en el transcurs de l'aplec.

Els sardanistes participants ballaran sardanes tan populars com; "Renoi quina festa" de Ramon Vila, "Camí a la Unesco" d'Anna Abad, "Essència d'aplec" d'Enric Ortí, "EL Palau de la Fosca" de Pitu Xamorro i "Aplec de tardor" de Conrad Saló entre altres.

També sardanes dedicades a sardanistes lleidatans com; "Aires de Ponent" de M. Mercè Navarro, "Al cor del Finet" de Jeroni Velasco i "La Pepita de Bellvís" de Dani Gasulla i altres composicions dedicades a indrets de la província com "Festa a Bellvís" de Josep Prenafeta, "Bellvís" d'Enric Sauret, i "Lo Pont de Balaguer" de Dani Gasulla.

Clouran l'aplec les dues sardanes de moda aquesta temporada, "Soc de l'Oest" de David Esterri i "Coti x Coti" de The Tyets amb arranjaments de Xavier Ventosa.

L'aplec de la sardana està organitzat per l'Agrupació Sardanista de Bellvís, la colla Xalem i amb el suport de l'Ajuntament de Bellvís.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA