Sardalleida

Tercera edició del concurs de composició de sardanes d'Agramunt

Tercera edició del concurs de composició de sardanes d
Autoria imatge: Ajuntament d'Agramunt

Un primer premi dotat amb 1.000 €

Nota de premsa de l'Ajuntament d'Agramunt

L'Escola de Música d'Agramunt conjuntament amb la Regidoria de Cultura i Educació de l'Ajuntament d'Agramunt han presentat el tercer concurs de composició de sardanes.

El concurs de composició de sardana d'Agramunt va néixer amb la voluntat d'obrir la convocatòria a tots els compositors professionals d'aquest gènere de l'àmbit català i d'altres contrades. La bona acollida de les darreres edicions ha encoratjat a l'organització a continuar apostant per aquesta iniciativa que promou la cultura i difon la sardana, una dansa molt arrelada al nostre municipi. 

El consistori concedirà un primer premi per valor de 1.000 € a la persona que el jurat consideri que ha presentat la millor composició. Al segon classificat, se li concedirà un premi de 500 €, que atorga la Indicació Geogràfica Protegida del Torró d'Agramunt. D'aquesta manera és consolida la col·laboració que es va engegar la passada edició i que situa l'efemèride com un dels esdeveniments dins l'agenda del món de la sardana. 

Les obres presentades han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat premiades en cap altre concurs ni estrenades o interpretades públicament amb anterioritat. El compositor haurà de presentar una declaració jurada que acrediti aquest requisit. No s'admetrà cap obra que no sigui original. Així mateix, cada autor només podrà presentar una obra a concurs.

La data límit de lliurament de les composicions finalitza el dia 15 de setembre. El guanyador del 3r concurs de composició sardana d'Agramunt es farà públic el 26 de novembre durant l'acte de celebració del 5è concurs musical de Santa Cecília.

El concurs va ser presentat per; Silvia Fernàndez, alcaldessa d'Agramunt, Ignasi Gonzalez, director de l'escola de música, i Jordi Guixé professor de l'escola de música.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA