Sardalleida

La colla sardanista Noves Branques assoleix el subcampionat de la Copa Catalunya

La colla sardanista Noves Branques assoleix el subcampionat de la Copa Catalunya
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig

El concurs es va celebrar el passat cap de setmana a Ceret a la Catalunya del Nord

El dissabte 22 de juliol, la colla sardanista "Noves Branques" de Vilanova de Bellpuig va participar en la tercera edició del concurs sardanista Copa Catalunya que se celebra en la població de Ceret en la Catalunya del Nord.

El campionat, amb la cobla la Principal de Llobregat en la interpretació de les sardanes, va acollir colles sardanistes d'arreu del territori. El concurs es va iniciar amb un galop de fantasia pels carrers de la població. La colla de Vilanova de Bellpuig, va introduir en el galop, figures i passos de les caramelles que se celebren a la població. 

En la ronda eliminatòria, "Noves Branques", única colla de la demarcació de Lleida que participava en el campionat, va classificar-se per les finals i aconseguir el segon lloc en la classificació en la categoria juvenil.

A banda del concurs, els joves dansaires van poder gaudir d'un cap de setmana ple d'activitats. Els jocs d'aigua, els jocs de nit, la platja i la festa amb la resta de colles van acabar de vestir la sortida. 

La sortida ha servit per retornar als assajos amb la vista posada en el concurs de colles sardanistes de Vilanova de Bellpuig, que se celebrarà el dissabte 2 de setembre, dins el marc de la festa major local.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA