Sardalleida

Andreu Rodríguez assumeix la direcció de l'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques

Andreu Rodríguez assumeix la direcció de l
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Marta Urgell deixa la presidència per motius personals

En l'última reunió de la Junta de l'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, celebrada a principis de juliol, es va produir un canvi en la direcció de l'entitat i en alguns dels membres que la componen arran de la dimissió de Marta Urgell, presidenta de l'entitat, per motius personals.

Andreu Rodríguez, actual vicepresident i capdanser de la colla sardanista de competició Brut Natura, assumeix la direcció. L'acompanyen en la nova junta en Josep M. Bellmunt com a vicepresident, Montse Esteller que passa a ocupar la secretaria, Jordi Arnau com a tresorer i com a vocals Annabel Vidal i Elisa Rebull.  També deixen la junta les anteriors vocals Rosa M. Giné i Anna Canas.

La nova direcció es marca com a objectius principals, mantenir l'agenda sardanista a la capital de les Garrigues, potenciar el sardanisme entre la població per tal de captar nous socis i sòcies i la creació de noves activitats i trobades que esperen que siguin una realitat en un temps molt pròxim.

L'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques es va fundar l'any 1993 i en l'actualitat compta amb 130 socis i sòcies. 

L'agenda d'activitats sardanistes de les Borges Blanques és una de les més completes de la demarcació de Lleida, amb activitats consolidades i esperades per un gran nombre de sardanistes d'arreu del territori. L'Aplec de la Sardana, celebrat l'últim cap de setmana de juliol, va concentrar a les Borges Blanques un gran nombre de sardanistes d'arreu del territori amb una participació en el sopar de l'aplec de més de tres-cents comensals. 

L'Agenda sardanista a les Borges Blanques per la resta del 2023 contempla les ballades de sardanes per la Festa Major que se celebra el primer cap de setmana de setembre, el concurs de Colles Sardanistes el diumenge 3 de setembre, i la popular i reconeguda festa sardanista "Sardanandal" programada pel dissabte 16 de desembre.

La Junta de l'Agrupació agraeix a les anteriors juntes tot el treball que han fet al llarg dels anys en la difusió i promoció de la sardana a les Borges Blanques. En paraules del nou president: "Sense aquest esforç i dedicació avui no podríem celebrar aquest aniversari de l'Aplec de la Sardana".

Aquest any també se celebra els vint-i-cinc anys de la Colla Sardanista Brut Natura. Per aquest motiu, l'Agrupació i els dansaires de la colla estan preparant activitats per celebrar tan important efemèride. 

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA