Sardalleida

Segona edició de l'aplec de la sardana de Ponts

Segona edició de l
Autoria imatge: Ajuntament de Ponts

L'avinguda Font de Valldans serà la seu de la trobada sardanista

L'avinguda Font de Valldans acollirà la segona edició de l'Aplec de la sardana de Ponts. La trobada sardanista tindrà lloc el dissabte 19 d'agost a partir de 2/4 de 8 de la tarda amb doble sessió de ballada de sardanes a la tarda i a partir de les 10 de la nit. La cobla encarregada de la part musical és l'agramuntina Vents de Riella. En cas d'inclemències meteorològiques l'aplec se celebrarà en la Sala 1 d'octubre.

En aquesta edició l'organització ofereix la possibilitat de participar en un sopar popular que se celebrarà en la mateixa avinguda. El sopar constarà d'amanida, entrepà de llonganissa, gelat de postres, beguda i cafè al preu de 12 €, Les inscripcions per participar en el sopar restaran obertes fins al dimecres 16 d'agost als telèfons habituals de la colla sardanista.

En el transcurs de l'aplec hi haurà sorteig de regals, amb la col·laboració de disset empreses i comerços de la població, i concurs de colles improvisades.

Un variat repertori configura el programa sardanista. El programa de tarda inclou les sardanes; "Compartint emocions" de Josep Coll i Ferrando, "L'ermita dels Àngels" de Pau Marrons, "Escalenca" de Pere Mercader, "Aigua Xelida" de Ricard Viladesau, "Lluna" de Quim Reixaxh, "Vilanova de la Muga" de Rossend Palmada, "Quina paciència" de Marcel Artiaga, "El Palau de la Fosca" de Pitu Chamorro i tancarà la popular "Coti x Coti" arranjada per Xavier Ventosa.

El programa de nit està compost per les sardanes; "Joves triomfants" de Lluís Alcalà, "Esperit de Colla" d'Agustí Serratacó que serà la sardana de colles improvisades, "Ginesta Florida" de Jordi León, "Reus(10)Jove" de Carles Santiago, "Porta-la amb tu" d'Olivier Marqués, "Els follets de l'Ebre" d'Alfred Abad i tancarà la sardana "Fonts de Valldans" de Jeroni Velasco.

L'aplec de la sardana de Ponts és organitzat per la colla sardanista de la localitat "Font de Valldans", l'Ajuntament i el Patronat Municipal d'Iniciatives de Ponts.