Sardalleida

Les entitats ultimem els detalls dels aplecs de la sardana pel mes de setembre

Les entitats ultimem els detalls dels aplecs de la sardana pel mes de setembre
Autoria imatge: Agrupacio Sardanista de Mollerussa

Els aplecs són les trobades sardanistes més populars

Després de la relaxació de l'agenda sardanista del mes d'agost pel que fa a manifestacions populars d'activitats sardanistes, a banda de les ballades de festa major, el mes de setembre recupera una intensa agenda amb ballades, concursos de colles i aplecs de la sardana que omplen tots els caps de setmana del primer mes postvacances.

Pel que fa als aplecs de la sardana, el dissabte 2 de setembre arranca amb la dotzena edició de l'aplec d'Alguaire, a partir de 2/4 de 8 de la tarda en la Plaça de la Sardana amb les cobles Vents de Riella i Bellpuig Cobla. Encamp, en el Principat d'Andorra celebra la trenta-quatrena edició de l'aplec de la Sardana el diumenge 3 de setembre a partir de les onze del matí en la Plaça dels Arínsols en ballada de matí i tarda amb les cobles La Flama de Farners i la Jovenívola de Sabadell. La vila andorrana també celebra el concurs de colles sardanistes el dissabte 2 de setembre a les 10 de la nit. 

Alfés celebra la segona edició de l'aplec de la sardana el dissabte 9 de setembre. La Plaça de la Bassa repeteix com indret de la trobada que s'iniciarà a les set de la tarda i comptarà amb les cobles 11 de setembre en la ballada de tarda i la cobla Maricel en la de nit. 

L'Agrupació Sardanista de Bellpuig celebrarà el trenta-quatre Aplec de la Sardana el diumenge 17 de setembre a la Plaça Ramon Folch. La trobada sardanista constarà d'una ballada de sardanes a les dotze del migdia amb la cobla Nova Blanes i una llarga ballada de tarda a partir de 2/4 de 6 amb les cobles Jovenívola d'Agramunt i la Bellpuig Cobla.

Tancarà l'agenda l'Aplec de Vilanova de Bellpuig programat pel diumenge 1 d'octubre i el d'Artesa de Segre per confirmar la data. 
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA