Sardalleida

Intensa activitat sardanista aquest mes d'agost

Intensa activitat sardanista aquest mes d
Autoria imatge: Agrupació Sardanista Barretina

Ballades de sardanes al llarg de tot el territori

Les sardanes no fan vacances el mes d'agost. Nombroses ballades omplen de música i dansaires un bon grapat de poblacions d'arreu del territori de Ponent.

Es mantenen les ballades de sardanes els diumenges a les 8 del vespre a la Plaça Mercadal d'Agramunt, amb la cobla Jovenívola d'Agramunt aquest diumenge 13, la Cobla Tàrrega el diumenge 20 i la cobla Vents de Riella que tanca el mes d'agost el diumenge 27.

També ballades de sardanes els diumenges a Cervera, a 2/4 de 8 de la tarda en diferents places de la ciutat. Aquest diumenge 13 a la Plaça Universitat amb la cobla 11 de setembre i tanca el cicle el diumenge 20 amb la cobla Vents de Riella a la Plaça Major.

La Seu d'Urgell continua amb el cicle de ballades d'estiu. Diumenge 13 a 2/4 de 8 de la tarda ballada de sardanes a la Plaça de les Monges amb la Cobla Vents de Riella i el diumenge 20 a la Plaça Camp del Codina amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt. L'últim cap de setmana d'agost la Seu d'Urgell celebra la seva festa Major, i com és tradició, les sardanes són ben presents en el programa d'actes. El diumenge 27 a les 8 de la tarda en la Plaça de les Monges amb la Bellpuig Cobla, el dilluns 28 a les 12 del migdia i a les 8 de la tarda amb la cobla Vents de Riella i el dimarts 29 a la Plaça Catalunya amb la Cobla la Principal de la Bisbal.

Ponts celebra la segona edició de l'Aplec de la Sardana el dissabte 19 d'agost a partir de 2/4 de 8 de la tarda amb la cobla Vents de Riella en sessió de tarda i nit i sopar per a qui desitja participar-hi.

Continua el cicle de ballades de Sardanes a la fresca al Segrià amb dues cites aquest mes d'agost. La primera a Serós el divendres 18 a les 10 de la nit a la Plaça del Mestre Viladegut amb la Cobla 11 de setembre i el divendres 25 a les 9 del vespre en el  Pavelló Poliesportiu d'Artesa de Lleida amb la Cobla Vents de Riella. 
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA