Sardalleida

Represa del campionat de colles sardanistes de la Territorial de Lleida

Represa del campionat de colles sardanistes de la Territorial de Lleida
Autoria imatge: Josep Blasi

Encamp i Vilanova de Bellpuig obren l'agenda

El Campionat de Colles Sardanistes de la Territorial de Lleida reprendrà la seva agenda a principis de setembre després de l'habitual aturada estival. Així, el dissabte 2 de setembre es disputaran els concursos de colles sardanistes a Vilanova de Bellpuig a 2/4 de 7 de la tarda en la Plaça Catalunya amb la Bellpuig Cobla i a Encamp, en el Principat d'Andorra, a les 10 del vespre amb la cobla la Flama de Farners.

L'endemà mateix, se celebrarà el concurs de les Borges Blanques a les 12 del migdia en la Plaça 1 d'octubre amb la cobla Maricel. El Parc de Sant Eloi serà de nou l'escenari del concurs de colles de Tàrrega el diumenge 10 de setembre a partir de les 11 del matí amb la Cobla Tàrrega. 

Solsona celebra el concurs de colles el dissabte 16  a les 6 de la tarda en la Plaça del Camp amb la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona. La vila de Verdú, canvia de data en aquesta edició, coincidint també amb el canvi de la Festa de la Verema i el Vi. Així el concurs se celebrarà el diumenge 17 de setembre a les 11 del matí en la Plaça Major amb la Bellpuig Cobla. Tancarà el mes de setembre el concurs de Cervera el diumenge 24 a 2/4 de 12 del migdia en la Plaça Major amb la Cobla Vents de Riella i coincidint amb la festa Major de la Capital de la Segarra.

Bellvís programa el seu tradicional concurs de colles sardanistes pel diumenge 29 d'octubre a les 12 del migdia en la Plaça Verge de les Sogues i tancarà el campionat, com és habitual el concurs de Balaguer el diumenge 12 de novembre a les 12 del migdia en la Plaça Mercadal.

El Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma ha comptat en aquesta edició quaranta-vuitena edició amb un total de divuit concursos al llarg de l'any, xifra que es manté constant en les últimes edicions.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA