Sardalleida

Aplecs de la sardana a Encamp i Alguaire

Aplecs de la sardana a Encamp i Alguaire
Autoria imatge: Encamp

Recta final de l'agenda dels aplecs a les Terres de Ponent

Alguaire al Segrià i Encamp en el Principat d'Andorra celebraran aquest cap de setmana una nova edició dels respectius aplecs de la sardana.

El dissabte 2 de setembre la Plaça de la Sardana d'Alguaire acollirà l'edició número 12 de l'Aplec de la Sardana en la vila. La trobada s'iniciarà amb una primera ballada a 2/4 de 8 de la tarda amb la cobla Vents de Riella i continuarà amb la ballada de nit a partir de 2/4 d'11 amb la Bellpuig Cobla.

Entre les deus ballades l'organització ofereix la possibilitat als sardanistes de participar en un sopar popular en el mateix indret de la ballada. Per tal de participar-hi, els sardanistes han d'inscriure's a través del formulari o els telèfons habituals de l'entitat que trobaran en la pàgina web: amicsdelasardana.blogspot.com.

En el transcurs de l'aplec Els Amics de la Sardana d'Alguaire commemoraran els vint-i-cinc anys de la fundació de l'entitat sardanista. També hi haurà concurs de colles improvisades i sorteig de regals entre els assistents.

Diumenge 3 de setembre Aplec a Encamp

Encamp, en el Principat d'Andorra, celebrarà el 34è Aplec de la Sardana el diumenge 3 de setembre a partir de les 11 del matí i de 2/4 de 5 de la tarda en la Plaça dels Arínsols de la població. Les cobles que interpretaran el programa sardanista són la Flama de Farners i la Jovenívola de Sabadell.

El programa sardanista consta de dotze sardanes en la ballada de matí i tretze en la de tarda. Com és habitual, l'aplec de la sardana culmina un intens cap de setmana a la vila andorrana amb la celebració del Concurs de Colles Sardanistes el dissabte 2 de setembre

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA